Zaključek zimske malonogometne lige.

Končala se je že štirinajsta zimska liga v malem nogometu. Od novembra je potekala v športni dvorani pri OŠ Metlika.

V ligi je sodelovalo 16 ekip, v vsaki ekipi pa je bilo lahko prijavljenih 12 igralcev s stalnim prebivališčem v občini Metlika. Naslov zmagovalca je bil znan že pred koncem saj je ekipa C2 v zadnje kolo vstopila z nedosegljivo prednostjo. Za drugo in tretje mesto pa so bile odločilne tekme v zadnjem kolu. V soboto so podelli  pokale in medalje prvim trem ekipam

1. C2                      41 točk
2. ŠD DOBRAVICE 38 točk 
3. ŠD KUČAR         35 točk

Prav tako pa so razglasili tudi najboljšega strelca - VITO LIKAVEC , igralca -  TONI GERBEC in vratarja - PRIMOŽ BEZLAJ. Pokal za ferplej je dobila ekipa ŠD DOBRAVICE, ki v vseh tekmah naredila najmanj prekrškov. Tekme letošnje  lige si je ogledalo veliko število gledalcev, na nekaterih tekmah na tribuni ni bilo prostih mest.
Priznanje za najlepšo potezo v ligi je dobil igralec ekipe C-2 TOMAŽ ŽABČIČ
Priznanje za največje rezultatsko presenečenje in napredek je dobila ekipa SVIB UNITED
Športna zveza, ki je organizirala ligo, je za konec povabila ekipo dečkov U10 NK Kolpa iz Podzemlja. Dečki so pred zaključkom starejšim igralcem pokazali svoje znanje na kratki tekmi.

Ekipa NK Kolpa U10 se je uvrstila med prve štiri ekipe na tekmovanju Rad igram nogomet, ki ga organizira NZS. Zaključni turnir bo v mesecu aprilu, kraj pa še ni določen.

 

Comments powered by CComment